K

Havrafting

Adresse: 9990 båtsfjord Dato: Fredag 19 jul 2019 - onsdag 1 jun 2022 Vis kart

Adresse: 9990 båtsfjord

På rafting kan du oppleve alt fra stormende hav, til blikk stille vann og elver. Blendende lys, altoppslukende mørke. Vidder og skog så langt øyet kan se. Å føle Barentshavet rett på kroppen er en uforglemmelig opplevelse.
Dette er absolutt noe du må prøve

Naturen i bortgjemte fjord tarmer som Syltefjord er noe helt spesielt.
På godværsdager når temperaturen kan ligge på 25 grader, er det som å være på cruise på eksotiske plasser, plasser man bare skulle tro lå på langt sydligere breddegrader.
Ved andre anledninger kan asossiasjoner til månelandskap dukke opp i eventyrerens sinn.
Syltefjord og omegn kan by på de nydeligste sanseinntrykk.
Fra stormende hav, til blikk stille vann og elver. Blendende lys, altoppslukende mørke. Vidder og skog så langt øyet kan se. Naturkreftene gjør Syltefjord til et kontrastenes rike.
Eller vil du se, lukte og føle Barentshavet rett på kroppen?
I 40 knops fart kan du selv få føle elementene på kroppen. Vinden og saltvannet som pisker over ansiktet ditt, og sommerfuglene i magen som forteller deg at dette er spennende!

En tur ut på havet i vår RIB kan ta pusten fra deg på mer enn en måte. Det er først når du står øverst på båra og ser utover havet at du oppdager hvor enormt havet faktisk er. Det er nå du begynner å føle deg liten, og prisgitt havet og de voldsomme kreftene som er der ute.
Du får på deg en komfortabel og varm flytedress og tar plass i en av våre RIB`er. Etter en gjennomgang av våre sikkerhetsrutiner bærer det avgårde
La oss forbløffe deg ved å vise deg alt dette.

Vis mer

Bestill nå

Totalpris
Velg dato:

Om denne aktiviteten

Hotell

Polar Hotell

Avstand: 632 meter
Velkommen til Polar Hotel i Båtsfjord, hos oss er det viktig at du trives. Vi ligger sentralt til i Båtsfjord i vakre Varanger.